+45 47 77 08 08
info@estateinvest.dk

Indflytnings klar restaurant

Faciliteter i lejemålet
270 m<sup>2</sup>  1 vær.  Stuen 
270 m2 1 vær. Stuen

Lejligheden er IKKE møbleret Lejligheden har IKKE egen vaskemaskine Lejligheden har IKKE opvaskemaskine Der er IKKE porttelefon til lejligheden

Der er IKKE altan til lejligheden Der er IKKE tagterrasse til lejligheden Der er IKKE depotrum til lejligheden Der er IKKE mulighed for privat P-plads til lejligheden

Om lejemålet

Flotte og meget præsentable lokaler midt i Næstved by. I alt 270 m² fordelt på stue- og kælderplan. Lejemålet har hidtil været benyttet til restaurant og café med både a la carte servering og afholdelse af selskaber. Lokalerne egner sig godt til et nichekoncept, der kan konkurrere mod byens øvrige gængse tilbud. Inventar og løsøre kan eventuelt medfølge efter nærmere aftale. Samlet årsleje kun kr. 216.000,- + moms, inkl. drift, excl. forbrug.

Om Ejendommen

Klassisk bygning beliggende i centrum af Næstved. Ejendommen er en del af en karré ejendom og består både af detail og bolig. Opvarmning sker ved fjernvarme.

Om Næstved

Næstved fungerer som Sydsjællands knudepunkt og er tidligere blevet kåret som Danmarks tredjebedste handelsby. Den er især velbesøgt i august måned, hvor der afholdes Suså Festival for moderne musik. Ligeledes afholdes der musikfestivalen Grøn Koncert over hele landet, hvor Næstved er ét af de steder, som får fast besøg. Byen har egen station og er samlingspunkt for al offentlig transport mellem Nykøbing Falster og København, samtidig med at den har adskillige togforbindelser til andre sjællandske byer. Næstved kan tilkøres fra flere større veje, herunder hovedfærdselsåren Næstved-Rønnede til Sydmotorvejen. Allerede før 1274 havde Næstved købstadsstatus, og torvet er ældre end 1140. De to navne - Axeltorv og Hjultorv - fortæller, at her blev tilført og solgt varer på hjul (aksler). Det var især landboerne, som kom for at sælge deres produkter. I dag er Næstved kendt for sine indkøbscentre og sit smukke bymiljø med mange spændende specialforretninger. Der afholdes stadig torvedage, og midtbyen holder flere gange om året City nat, hvor byens forretninger har åbent til kl. 22. I Næstved Stor-Center er der længe åbent hver lørdag og første og sidste søndag i måneden, ligesom der fra tid til anden arrangeres aftenåbent og underholdning.

Fakta om lejemålet

DK Text 99 - Emne fakta når udlejet eller solgt


Dokumenter

Billedgalleri


VejkortAndre tilsvarende emner